Les Xarxes del Grup Focus celebren Sant Jordi amb una edició especial del #Teatrivial

El Grup Focus continua oferint continguts culturals gratuïts online per combatre l’avorriment durant el confinament. Recentment s’ha sumat a les iniciatives #TeatreACasa i #Teatrivial, el #Anecdotari Teatral, un recull d’anècdotes explicades en primera persona per artistes i gent de la indústria de l’espectacle.

Aquest Sant Jordi les Xarxes Socials dels teatres del Grup Focus proposen una edició especial del seu concurs de preguntes i respostes, per celebrar el dia de la rosa i el llibre, dia que també es commemora la mort de William Shakespeare i Miguel de Cervantes. Durant el dia 23 als comptes d’Instagram dels diferents teatres (Teatre RomeaLa VillarroelTeatre Goya, Teatre Condal) estaran disponibles 7 preguntes diferents a cada teatre amb temàtiques relacionades amb aquesta diada. Els usuaris que les responguin correctament entraran en el sorteig d’una Rosa Teatral, que constarà d’un Ticket Regal per veure qualsevol espectacle de la temporada vinent.

El concurs es durà a terme íntegrament als comptes d’Instagram, i els usuaris disposaran de 24 hores per respondre les 7 preguntes per teatre, en les categories habituals del joc: geografiaentretenimenthistòriaart i literaturaciènciesesport i una categoria general.

Focus se suma als esforços per seguir animant a la gent a quedar-se a casa i gaudir de la cultura i el teatre durant la lluita contra el COVID-19.
Salut, teatre, roses i llibres per a tothom!

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com