Sopa de Cabra emetrà i comentarà en directe amb els seus seguidors el concert «La gran onada a Empuries» aquest divendres a les 21:30h al seu web

La Gran Onada és el títol del darrer disc dels Sopa de Cabra, un disc que ha rebut excel·lents crítiques per part de públic i premsa especialitzada.

La posada en escena d’aquest disc s’ha fet d’una manera molt original, amb el rodatge d’un documental-concert al Jaciment Arqueològic d’Empúries, inspirant-se en el «Live at Pompeii» dels Pink Floyd i el «Live in Jordan» dels Coldplay.

El documental «La gran onada a Empúries» s’ha pogut veure dues vegades a TV3 assolint una xifra de 160.000 espectadors. Aquest divendres a les 21:30h, a través del seu propi web www.sopadecabra.cat, els Sopa de Cabra es connectaran per veure novament la versió completa d’aquest docu-concert i comentar i contestar en directe a través d’un xat al propi web totes aquelles preguntes que els seus seguidors tinguin al respecte. Una bona manera de connectar en directe amb el seu públic gaudint plegats de les cançons del seu darrer disc.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com