El 24 d’abril, trobada a l’Instagram del TNC sobre la importància de llegir textos teatrals, amb Xavier Albertí, director artístic del Teatre, i Albert Catarina, abonat del TNC

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la propera trobada d’El TNC a Casa serà amb Xavier Albertí, director artístic del TNC, i Albert Catarina, abonat del TNC i conductor d’un dels clubs de lectura propis del TNC. Albertí i Catarina parlaran d’una de les prioritats del projecte artístic del Teatre Nacional de Catalunya: la importància de l’edició de textos teatrals i del foment de la lectura d’aquestes publicacions. La trobada es podrà seguir en directe aquest divendres a les 18 h a l’Instagram del TNC i, una setmana més, el públic podrà interactuar en temps real amb els ponents.

Després de la consolidació del projecte Llegir el teatre, amb Biblioteques de Catalunya, fa dues temporades el TNC va iniciar els clubs de lectura propis del Teatre. Aquests es feien els dijous i els divendres al TNC i són una activitat exclusiva per als abonats del Teatre. Albert Catarina és, a més a més d’abonat del TNC, el conductor del club de lectura dels divendres i en aquesta trobada virtual compartirà amb Xavier Albertí la seva experiència més personal.

El TNC també vol aprofitar l’ocasió per agrair de nou la confiança de totes les persones abonades a la Temporada 2019-2020. Aquest any el Teatre Nacional de Catalunya ha assolit el rècord històric de persones abonades, amb 5.503 abonats i abonades.

La Biblioteca del TNC, una excel·lent acollida per part del públic:
Gràcies a la col·laboració amb Arola Editors, el Teatre Nacional de Catalunya ha donat accés gratuït a 60 llibres de textos teatrals estrenats al TNC durant els darrers anys. Aquests llibres estan disponibles a www.tnc.cat, en format de lectura, no descarregables i a l’abast de tothom. A la web del TNC, també s’hi ha publicat un seguit de materials complementaris a les obres, com ara articles, textos de prologuistes de les edicions i entrevistes. Periòdicament, el TNC recomana una lectura de la Biblioteca del TNC i n’organitza una trobada virtual.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com