El circ contemporani de la Companyia Voël arriba a la Sala Tallers del TNC amb ‘Ex-libris’

Un espectacle de circ contemporani que coreografia els efectes d’una bona lectura. La companyia Voël  presenta a la Sala Tallers del TNC, del 23 de desembre del 2020 al 3 de gener del 2021, Ex-libris. Un espectacle de circ per a tota la família que parla de incomunicació d’una societat tecnològica i de la recerca de moments d’inadvertida felicitat en el dia a dia. Una història delicada, on els llibres també són protagonistes a més del quadrant rus, la tècnica mans a mans, la bola d’equilibri i la música en directe).
Ex-libris la literatura pren l’escenari amb tendresa. La idea original, la dramatúrgia i la direcció són de la Companyia Voël i Deborah Cobos (Debi), Jordi Serra i Marc Sastre en són els artistes de circ i músic.

Ex-libris compta amb el suport de Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura, Ateneu Popular 9 Barris, Ca l’Estruch, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Moià, Teatre Principal d’Olot, La Central del Circ; amb la col·laboració de Pájaro Carpintero, La Vertical, Patx-Work inflables (MOBBA), Winihard Gràfics.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com